K kingsman1 Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Bu uygulama nedir her türlü izine erişiyor, sistem uygulaması mı? Anlamadım.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Lütfen ikinci konuyu açmak yerine Öne Çıkar tuşunu kullanın. Sanırım aynı anda ayrıca ikincil hesap kullanımı var.
Lütfen ikinci konuyu açmak yerine Öne Çıkar tuşunu kullanın. Sanırım aynı anda ayrıca ikincil hesap kullanımı var.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Nisan 2021 #3 Sanırsam bu uygulamanın rehber kısmında belli bir kod ile telefonun temel özelliklerini test etmenize izin veriyordu.
Sanırsam bu uygulamanın rehber kısmında belli bir kod ile telefonun temel özelliklerini test etmenize izin veriyordu.
K kingsman1 Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 MrSecurity dedi: Sanırsam bu uygulamanın rehber kısmında belli bir kod ile telefonun temel özelliklerini test etmenize izin veriyordu. Genişletmek için tıkla... Virüs falan değil değil mi? iloveichigo dedi: Lütfen ikinci konuyu açmak yerine Öne Çıkar tuşunu kullanın. Sanırım aynı anda ayrıca ikincil hesap kullanımı var. Genişletmek için tıkla... Başka konu açmadım.
MrSecurity dedi: Sanırsam bu uygulamanın rehber kısmında belli bir kod ile telefonun temel özelliklerini test etmenize izin veriyordu. Genişletmek için tıkla... Virüs falan değil değil mi? iloveichigo dedi: Lütfen ikinci konuyu açmak yerine Öne Çıkar tuşunu kullanın. Sanırım aynı anda ayrıca ikincil hesap kullanımı var. Genişletmek için tıkla... Başka konu açmadım.