Ş Şebek LOL Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 RAM 4 GB GTA SA cesar vialpando Save dosyası olan var mı? Android için. İnternetten birkaç site denedim. Bazılarında kayıt dosyası yok bazılarında ise kayıt dosyası açılıyor ama en baştan başlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
GTA SA cesar vialpando Save dosyası olan var mı? Android için. İnternetten birkaç site denedim. Bazılarında kayıt dosyası yok bazılarında ise kayıt dosyası açılıyor ama en baştan başlatıyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Haziran 2022 #2 Çözüldü: GTA San Andreas Mobil için kayıt dosyası önerisi bunu buldum hocam, belki iş görür. Artı 0 Eksi
KS KS Ş Şebek LOL Centipat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 F4T1H dedi: Çözüldü: GTA San Andreas Mobil için kayıt dosyası önerisi bunu buldum hocam, belki iş görür. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sorunsuz çalıştı Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Çözüldü: GTA San Andreas Mobil için kayıt dosyası önerisi bunu buldum hocam, belki iş görür. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sorunsuz çalıştı