korayy1903 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce?
xscripttr Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Gerek yok, kullanmaya devam edebilirsiniz.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 7 Şubat 2021 #3 korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Neden?
korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Neden?
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla üst sürümlere geçtiğiniz zaman genelde temiz kurulum yapmanız iyidir derler öyle çok önemli içerikleriniz yoksa bir format data yapmanız işinizi garantiye almanızı sağlar android 10'un kalıntıları varsa silinmesi daha iyi olur.
korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla üst sürümlere geçtiğiniz zaman genelde temiz kurulum yapmanız iyidir derler öyle çok önemli içerikleriniz yoksa bir format data yapmanız işinizi garantiye almanızı sağlar android 10'un kalıntıları varsa silinmesi daha iyi olur.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Şubat 2021 #5 korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hem neden sıfırlıycaksınıs ki?
korayy1903 dedi: Arkadaşlar Android 11 güncellemesi sonrası telefonumu sıfırlamalı mıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Gerek yok hem neden sıfırlıycaksınıs ki?
korayy1903 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 201 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 deftunex dedi: Gerek yok hem neden sıfırlıycaksınıs ki? Genişletmek için tıkla... Android 11 ile birlikte One UI 3 gelecek eski sürümden kalan dosyalar falan sıkıntı yaratır mı diye sordum. Silinen üye dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yeni bi sürüm ya sonuçta ondan sordum da atmak mantıklı gibi.
deftunex dedi: Gerek yok hem neden sıfırlıycaksınıs ki? Genişletmek için tıkla... Android 11 ile birlikte One UI 3 gelecek eski sürümden kalan dosyalar falan sıkıntı yaratır mı diye sordum. Silinen üye dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Yeni bi sürüm ya sonuçta ondan sordum da atmak mantıklı gibi.