Android için AirPods 2. nesil alınır mı?

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
Android Samsung cihazım için kullanacağım. Sizce 2000 TL ücrete AirPods 2. nesil alınır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple cihazınız olsaydı AirPods çok iyi bir tercih olurdu, zira Apple'de yapabildiğiniz şeylerin yarısını yapamazsınız Android'de.

Ancak bunlar kulaklığın kalitesinin düştüğü anlamına gelmez. Eğer istiyorsanız alabilirsiniz, işinizi fazlasıyla görecektir.

Android Samsung cihazım için kullanacağım. Sizce 2000 TL ücrete AirPods 2. nesil alınır mı? Teşekkürler.
Hayır alınmaz. Çoğu özelliğini kullanamadığınız bir kulaklığa 2000 lira verilmez. Başka alternatiflere yönelin hocam.

Hocam sahibinden.com da geçen Razer true Wireless X (sıfır kapalı kutu ) gördüm 999 TL gibi bir rakama satıyordu bende X olmayan modeli var çok memnunum bence bütcenizi çok zorlamayın Amazon indirimleride yaklaşıyor onu da bekleyebilirsiniz.

Ben olsam Galaxy Buds modellerinden birini alırdım. Özelliklerini kullanamayacaksanız AirPods almaya gerek yok.

Bende işte bu yüzden tereddüt ediyorum hocam çoğu özelliği kullanamıyoruz diye

Teşekkürler hocam sağolun

Hayır alınmaz. Çoğu özelliğini kullanamadığınız bir kulaklığa 2000 lira verilmez. Başka alternatiflere yönelin hocam.
Alternatif olarak pek guvenemedim hocam şimdj çok temiz kullanan birisiyim ama durduk yere bozulan çok ürün var. Oppo Enco Air almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim

@myhtai hocam mesela hangi özellikleri kullanamıyoruz bilginiz varmı? Sağolun

Son düzenleme:
Oppo iyi markadır ben kullanıyorum. Galaxy Buds'a da bakabilirsiniz.

Oppo iyi markadır ben kullanıyorum. Galaxy Buds'a da bakabilirsiniz.
SoundPEATS Air 3 araştırıyorum yarın inceleme videoları izleyeceğim. Oppo nun dediğim kulaklığını mı kullanıyorsunuz? Onun estetik duruşu pek hoşuma gitmedi. Kulağa giren yerinin üstündeki çıktısı hoşuma gitmedi.

Galaxy Buds'lar küçük kulaklık. Ben Airpods gibi sapı olan kulaklık istiyorum. Tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…