Android İçin Bluetooth Kol Önerisi

Makaleler
1
Telefonda kullanacağım NVIDIA GeForce Now ve Minecraft için Bluetooth kol arıyorum. İnternet üzerinde Bluetooth kol bulamadım. Elimde kablolu PS3 kolu var ancak telefonumda OTG çalışmadığı kullanamıyorum. Bana 50TL - 150TL arası Bluetooth kol önerir misiniz?

İkinci el Xbox one controller alabilirsin. O bütçeye başka birşey alınmaz. 200 TL'ye bulabilirsin.
One kolu bluetooth desteklemiyor. One S veya X kolu lazım. 170 TL ye kargo dahil One S kolu buldum onu almayı düşünüyorum. Birde şöyle bir ürün var onu önerirmisin ?

One kolu bluetooth desteklemiyor. One S veya X kolu lazım. 170 TL ye kargo dahil One S kolu buldum onu almayı düşünüyorum. Birde şöyle bir ürün var onu önerirmisin ?
One s demek istedim işte anlamışsın. Fena değil kullanmadığım birşeyi öneremem. Fiyatına göre fena durmuyor. İnceleme videoları varsa izle ona göre karar verirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı