Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.145 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #11 Windows Adam dedi: Lenovo K6 Note Mucize Batarya Deji Deji batarya, %100 gerçek kapasitesiyle Lenovo K6 Note cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır. Kusursuz güvenlik. www.deji.com.tr Lenovo K6 Note. Genişletmek için tıkla... Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonum artık açılmıyor bile. Siz hangi bataryayı aldınız?
Windows Adam dedi: Lenovo K6 Note Mucize Batarya Deji Deji batarya, %100 gerçek kapasitesiyle Lenovo K6 Note cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmak için hazır. Kusursuz güvenlik. www.deji.com.tr Lenovo K6 Note. Genişletmek için tıkla... Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonum artık açılmıyor bile. Siz hangi bataryayı aldınız?
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 Soykan Bickle dedi: Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonum artık açılmıyor bile. Siz hangi bataryayı aldınız? Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 sene sonra Deji sipariş ettim 1-2 güne gelir.
Soykan Bickle dedi: Aynı telefonu kullanıyorum. Telefonum artık açılmıyor bile. Siz hangi bataryayı aldınız? Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 sene sonra Deji sipariş ettim 1-2 güne gelir.