ACT1VO Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 82 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurumsal Firma Personeli 7 Ocak 2018 #1 iPhone'daki bildirim panelinde varolan uygulama var. Android için ana ekranda güncel hava durumunu gösteren widget'lar gibi çalışan yada bildirim panelinde doları, Euro'yu sabit şekilde görmemi sağlayacak stabil iyi bir Android uygulaması var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2018
iPhone'daki bildirim panelinde varolan uygulama var. Android için ana ekranda güncel hava durumunu gösteren widget'lar gibi çalışan yada bildirim panelinde doları, Euro'yu sabit şekilde görmemi sağlayacak stabil iyi bir Android uygulaması var mıdır?
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2018 #2 Finans Cepte'yi öneririm. Widgetlarını pek denemedim açıkcası ama döviz bakımından güzel bir uygulama.
Finans Cepte'yi öneririm. Widgetlarını pek denemedim açıkcası ama döviz bakımından güzel bir uygulama.
ACT1VO Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 82 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurumsal Firma Personeli 11 Ocak 2018 #3 Berrkay dedi: Finans Cepte'yi öneririm. Widgetlarını pek denemedim açıkcası ama döviz bakımından güzel bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Deneyeceğim.
Berrkay dedi: Finans Cepte'yi öneririm. Widgetlarını pek denemedim açıkcası ama döviz bakımından güzel bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Deneyeceğim.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.871 Çözümler 9 11 Ocak 2018 #4 Finans Borsa Döviz Altın Hisse - Google Play'de Android Uygulamaları Investing'in internet sitesi gayet iyi. Uygulamaları da varmış ama widgetları hakkında bilgim yok, isterseniz bir inceleyin.
Finans Borsa Döviz Altın Hisse - Google Play'de Android Uygulamaları Investing'in internet sitesi gayet iyi. Uygulamaları da varmış ama widgetları hakkında bilgim yok, isterseniz bir inceleyin.