Android için en iyi antivirüs programı

Mahmutcan19055

Decapat
Daha fazla  
Android A73 telefonum var virüs girdiğinden şüpheliyim ne yapabilirim? Ve bilgi olarak bilgisi olan var mı? Virüs nasıl telefona girer virüs nasıl bulaşır? Çok saçma bir sebepten virüs kaptığını düşünüyorum. Yapabileceğim ne var yardımcı olur musunuz?

Virüs olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Eğer bildirim olarak telefonunuza virüs bulaştı diyorsa sahtedir tamamen para tuzağı sizden telefon numarası falan ister. Google bildirimlerini kapatarak çözebilirsin

Yaklaşık 5 senedir hem antivirüs hem de uygulamaları kitlemek için Eset Mobile Security kullanıyorum. Tavsiye ederim

Virüs olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Eğer bildirim olarak telefonunuza virüs bulaştı diyorsa sahtedir tamamen para tuzağı sizden telefon numarası falan ister. Google bildirimlerini kapatarak çözebilirsin
Vallahi bilmiyorum instagrama girdim gri bir yazı çıktı ekranda okuyamadım kayboldu virüs girdi sanıyorum telefonu da yeni kurdum sıfırlayıp kurmuştum instagrama girdim öyle yazı geldi

Yaklaşık 5 senedir hem antivirüs hem de uygulamaları kitlemek için Eset Mobile Security kullanıyorum. Tavsiye ederese

Hocam virüs değildir çoğu ihtimalle endişelenmeyin.
Kardeş tam olarak şöyle oldu telefonu sıfırladım kurdum instagram indirdim girdim reels izlemek için reelse tıkladim girdim videoda ekrana gri bir yazı çıktı kayboldu

Kardeş tam olarak şöyle oldu telefonu sıfırladım kurdum instagram indirdim girdim reels izlemek için reelse tıkladim girdim videoda ekrana gri bir yazı çıktı kayboldu
Eğer telefonu baya süredir kullanmışsan ihtimal verebilirdim ama yeni kurmuşsun eğer Play Store mağazası haricinde .apk uzantılı birşey indirmediysen sıkıntı yok

Eğer telefonu baya süredir kullanmışsan ihtimal verebilirdim ama yeni kurmuşsun eğer Play Store mağazası haricinde .apk uzantılı birşey indirmediysen sıkıntı yok
Peki içim rahatlasın bari ne yapabilirim nasıl anlarım virüs olmadığını telefonu sıfırlamadan virüsü nasıl kaldırırım varsa ya da ne indirim virüs var mı yok mu nasıl anlarım

Peki içim rahatlasın bari ne yapabilirim nasıl anlarım virüs olmadığını telefonu sıfırlamadan virüsü nasıl kaldırırım varsa ya da ne indirim virüs var mı yok mu nasıl anlarım?

ESET Antivirüs indirip taratın bir şey çıkmazsa rahat olun yıllardır en güvenilir antivirüslerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…