Roma İmparatorluğu Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 771 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Dünya 11 Ekim 2025 #1 Ücretsiz ve en iyisi hangisi? Ve reklamsız.
LokuMM Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2025 #2 Hocam, Google Play Store’da “iOS launcher” araması yapınca şunu buldum—görselleri güzel duruyor: Launcher iOS 26 - Apps on Google Play Transform your phone with Launcher iOS 26 - Smooth & elegant iOS experience play.google.com Maalesef uygulamayı denemedim, fakat beğenirseniz kullanmaya devam edersiniz. Uygulamada farklı iOS sürümlerini seçme var mı bilmiyorum. Reklamsız olma konusuna gelirsek, ya reklam göreceksiniz ya da para vereceksiniz uygulamalara. Ama, en azından Google reklamlarını engellemek için cihaz ayarlarından Özel DNS’i bulun ve oraya dns.adguard.com yazın. Artık Google reklamlarını göremeyeceksiniz (ödüllü reklamlar dahil). Son düzenleme: 15 Ekim 2025
Hocam, Google Play Store’da “iOS launcher” araması yapınca şunu buldum—görselleri güzel duruyor: Launcher iOS 26 - Apps on Google Play Transform your phone with Launcher iOS 26 - Smooth & elegant iOS experience play.google.com Maalesef uygulamayı denemedim, fakat beğenirseniz kullanmaya devam edersiniz. Uygulamada farklı iOS sürümlerini seçme var mı bilmiyorum. Reklamsız olma konusuna gelirsek, ya reklam göreceksiniz ya da para vereceksiniz uygulamalara. Ama, en azından Google reklamlarını engellemek için cihaz ayarlarından Özel DNS’i bulun ve oraya dns.adguard.com yazın. Artık Google reklamlarını göremeyeceksiniz (ödüllü reklamlar dahil).