Arkadaşlar Android cihaza Task Killer uygulaması arıyorum. Önerileriniz var mıdır? Ya da arka planda çalışan uygulamaların kapatılması için yapılabilecek başka bir şey varsa söyler misiniz?
CCleaner, Kaspersky battery life, greenify (hepsi uygulamanın ayarlardan zorla kapatıyor yani pek değişmiyor ne kullandığın , rootlu ise işler değişir ama greenify rootlu cihazda daha etkili ve daha iyi)
CCleaner gibi birçok uygulama daha çok yük oluyor o yüzden başka bir uygulama arıyordum ve istediğim uygulama bunu sürekli sürdürsün istiyorum yani 10 dkda bir telefonu hızlandır gibi butonlara basmak istemiyorum. Önerin için teşekkürler göz atcağım
CCleaner gibi birçok uygulama daha çok yük oluyor o yüzden başka bir uygulama arıyordum ve istediğim uygulama bunu sürekli sürdürsün istiyorum yani 10 dakikada bir telefonu hızlandır gibi butonlara basmak istemiyorum. Önerin için teşekkürler göz atcağım
O tarz uygulama pek yok hocam, yani otomatik yapmıyor illa senin tıklamanı bekliyor. Samsung veya Xiaomi'lerde özel pil bölümü vardı oradan hangi uygulamanın kapatılacağını hangi uygulamanın sürekli çalışacağını seçebiliyorsun.
O tarz uygulama pek yok hocam, yani otomatik yapmıyor illa senin tıklamanı bekliyor. Samsung veya Xiaomi'lerde özel pil bölümü vardı oradan hangi uygulamanın kapatılacağını hangi uygulamanın sürekli çalışacağını seçebiliyorsun.