Ttolgaylmaz Megapat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar evde Fitnes gibi bir şey yapmak istiyorum, tüm vücudumu çalıştıracak bir Program bulamadım telefon için sizin var ise söyler misiniz?
Arkadaşlar evde Fitnes gibi bir şey yapmak istiyorum, tüm vücudumu çalıştıracak bir Program bulamadım telefon için sizin var ise söyler misiniz?
Grander Hectopat Katılım 7 Temmuz 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #2 Öyle bir program bilmiyorum ama Fitwell uygulamasını önerebilirim. Play Store'da ücretsizdir.
Levent Yıldız Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #3 5 dakikada karın kası falan, inanmayın bunlara. Youtube'da çok video var evde form tutmak ile ilgili bakabilirsiniz.
5 dakikada karın kası falan, inanmayın bunlara. Youtube'da çok video var evde form tutmak ile ilgili bakabilirsiniz.
ASDX12345 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #4 Runtastic uygulamalarina bak ayrica kalori hesabi yapicaksan myfitnespal var. Nereye bakarsan bak hepsi biyerde program bulamazsin Runtastic six pack indir karin icin
Runtastic uygulamalarina bak ayrica kalori hesabi yapicaksan myfitnespal var. Nereye bakarsan bak hepsi biyerde program bulamazsin Runtastic six pack indir karin icin