Android için FPS ölçer uygulama tavsiyesi

v3rtecc

Hectopat
Makaleler
3
Google Play'den birkaç uygulama denedim fakat sadece ekran yenileme hızımı gösteriyor. Sizin bildiğiniz veya kullandığınız uygulama var mıdır?

Bazı telefonların kendi FPS ölçer ayarı oluyordu benim telefonumun kendisinde var en azından.

Bazı telefonların kendi FPS ölçer ayarı oluyordu benim telefonumun kendisinde var en azından.

Samsung cihazlarda var fakat onların da doüru ölçüm yapmadığını duymuştum. Xiaomi kullanıyorum soldaki yerden açılan oyun hızlandırma menüsünde FPS gözüküyor ama sadece o kısmı açtığımda gözüküyor ve bana doğru gelmiyor.

Benim Realme marka telefonda FPS göstergesi ayarı var da sizi bilmiyorum hocam sağ taraftan tıklayınca ekranın bir yere sabitleyip gösteriyor CPU kullanımı falan.

Hocam Xiaomi cihazlarda FPS ölçer açabilirsin onunda kendi uygulaması var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim Realme marka telefonda FPS göstergesi ayarı var da sizi bilmiyorum hocam sağ taraftan tıklayınca ekranın bir yere sabitleyip gösteriyor CPU kullanımı falan.

Bende sadece o menüyü açtığımda gözüküyor. Standoff 2'de kendi FPS göstergesi var oradaki doğru muhtemelen aynı anda hem telefonun FPS gösterdiği yere bakıyorum hem de oyundakine bakıyorum ikisi farklı değerler gösteriyor.

Bu ayarı görmüştüm ama ne işe yaradığını bilmiyordum. eğer halen varsa deneyeceğim.

Hocam o soldan kaydırıp baktığınız ekran hz sini gösteriyor sanırım ama attığım videoda fps gösteriyor.

Hocam o soldan kaydırıp baktığınız ekran Hz'sini gösteriyor sanırım ama attığım videoda FPS gösteriyor.

FPS'i gösteriyor ama oyunda 100 gösterirken orada 120 gözüküyor ve oyunu oynadığımda da 100 olduğunu hissediyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…