Android için gamepad önerisi

MehmetReis

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar güncel kullanılabilir gamepad arıyorum. GeForce NOW da kullanacağım. 1000TL civarlarında olması tercihim. Bir de Bluetooth olursa iyi olur kablolu telefonda ne kadar rahat olur emin değilim. Gamepadlerden hiç anlamadığım için ölü noktaları falan varmış yardımcı olursanız çok sevinirim.

Logitech F710 dan başka önermem kablosuz ama usb bağlaman gerekiyor tabi şimdi düşününce 1000 tl ye Bluetooth tercih edersin ama hem kablosuz hemde bağlantılı istiyosan f710 (malesef bluetooth değil usb ile dönüştürücü kullanman gerekir.)

Kullanılmış Razer Kishi bakabilirsiniz.

Kullanılmış Razer kishi bakabilirsiniz.

Çok fazla yok olanlarda biraz bütçenin üstünde. Yoksa GameSir X2 ve Razer kishi aklımda.

Wireless USB'sini dönüştürücüye takmak yetiyor mu? Yoksa kablolu mu bağlamak gerek?

Çok fazla yok olanlarda biraz bütçenin üstünde. Yoksa GameSir X2 ve Razer kishi aklımda.

Wireless USB'sini dönüştürücüye takmak yetiyor mu? Yoksa kablolu mu bağlamak gerek?

Wireless dongle telefon tarafından desteklenmeyebilir.

1100TL'ye Razer kishi buldum. Çok az kullanılmış. 2023 Kasıma kadar garantisi var alınır mı? Acaba?

Kesinlikle alınır. Harika performans veriyor.

Ben kishi V2 kullanıyorum, telefonda oyun oynamak ile konsolda oynamak arasındaki farkı unuttum

Son düzenleme:
Kesinlikle alınır. Harika performans veriyor.

Ben kishi V2 kullanıyorum, telefonda oyun oynamak ile konsolda oynamak arasındaki farkı unuttum

V1 sanırım benim alacağım. S22 de ve mi 11 Lite da çalışır mı? Çalışmazsa boşa gitmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…