Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.475 Çözümler 2 29 Temmuz 2020 #1 Virüssüz güvenli olsun arkadaşlar. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 29 Temmuz 2020 #2 Herhangi bir uygulamadaki reklamı mı engelleyeceksiniz? Yoksa internet tarayıcınızdaki reklamları mı engelleyeceksiniz? Genel kullanım için: AdAway (Root izni gerektirir) Tarayıcı olarak: Brave Browser Son düzenleme: 29 Temmuz 2020
Herhangi bir uygulamadaki reklamı mı engelleyeceksiniz? Yoksa internet tarayıcınızdaki reklamları mı engelleyeceksiniz? Genel kullanım için: AdAway (Root izni gerektirir) Tarayıcı olarak: Brave Browser
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 29 Temmuz 2020 #3 Eğer tarayıcıdaki reklamları engelleyecekseniz Opera yükleyin. Ama bir uygulamadaki reklamları engellemek istiyorsanız o tür yazılımları pek tavsiye etmem.
Eğer tarayıcıdaki reklamları engelleyecekseniz Opera yükleyin. Ama bir uygulamadaki reklamları engellemek istiyorsanız o tür yazılımları pek tavsiye etmem.
Enver_PasHa Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #4 Mr. Patrick Bateman dedi: Virüssüz güvenli olsun arkadaşlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz rootlu ise ad away kullanmanızı tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum.
Mr. Patrick Bateman dedi: Virüssüz güvenli olsun arkadaşlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz rootlu ise ad away kullanmanızı tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #5 Android'de güvenli uygulama var mı? Bence bunun sorgulanması gerek.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 29 Temmuz 2020 #6 MoonDrag dedi: Android'de güvenli uygulama var mı? Bence bunun sorgulanması gerek. Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı uygulamalar, Play Protect onaylı uygulamalar...
MoonDrag dedi: Android'de güvenli uygulama var mı? Bence bunun sorgulanması gerek. Genişletmek için tıkla... Açık kaynaklı uygulamalar, Play Protect onaylı uygulamalar...