Android için hangi programlama dili?

Future Developer

Centipat
Daha fazla  
Windows ve Android için geliştirme yapmak istiyorum ve ilk önce Android ile başlamayı düşünüyorum ama hangi dili seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Fakat başka konularda ve sitelerde dart(Flutter) geleceği daha parlak deniyor fakat yine de kararsızım çünkü uygulama geliştirirken istediğim her şeyi yapabilmek istiyorum(yani dil Low-level bir dil olsa da fark etmez).

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir dil ile sınırlı kalmayacağından emin olmalısın çünkü Flutter işletim sistemlerinde native binding için native kodlar yazmayı gerektiriyor. iOS için swift, Windows için C++ ve Android için Java.

React Native kullanarak WEB tabanlı geliştirebilirsin. Bunu da Expo ile mobile, Electron ile bilgisayara uygulama olarak paketlersin.

Tek bir dil ile sınırlı kalmayacağından emin olmalısın çünkü Flutter işletim sistemlerinde native binding için native kodlar yazmayı gerektiriyor. iOS için swift, Windows için C++ ve Android için Java.

React Native kullanarak WEB tabanlı geliştirebilirsin. Bunu da Expo ile mobile, Electron ile bilgisayara uygulama olarak paketlersin.
Çok teşekkürler! Peki kaynak öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı