Android için hangi tarayıcı daha iyi?

277490

Hectopat
Android telefon için bu tarayıcılardan hangisi daha iyidir? Ve bunların kötü özellikleri varsa nelerdir?

Brave : Gizlilik için en iyisi.
DuckDuckGo: Çok da bir artısı yok. Brave üzerinden ekstra gizlilik için bu arama motorunu kullanabilirsiniz. Ama uygulamasının boş yer kapladıgı dusuncesindeyim.
Firefox: Open source, yine güvenilirdir ama gizlilik için Brave kadar iyi değil.
Samsung Internet: Samsung cihazlar için en efektif ve hızlısı. Fakat gizlilikte sonuncu sırada.

İçlerinden favorim Firefox. Eklenti desteği olması da güzel bir özellik. Firefox'u öneririm.

En iyi Yandex.
Sebebi;
PC ile birebir aynı sınırsız Chrome vb. eklentiler.
Düşük batarya kullanımı için enerji tasarruf modu.
Kolay çeviri özelliği.
En sık ziyaret ettiklerini ana sayfada tabloya ekleme çok başarılı.
Bir sürü ayarlarda özellik.
Sınırsız eklenti olunca bolca reklam engelleme eklentisi.
Görsellerdeki yazıları çeviri özelliği. Yani resim üzerindeki olan yazıları diğer tarayıcılar çevirmez. Yandex aynı zamanda görseller üzerindeki yabancı dili Türkçeye çevirir.
Gizlilik modu çok başarılı.
Arkasında büyük topluluk var.
Ruslara Google'dan daha çok güvenirim.
...

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240302-142459_Browser.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 290
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave kullanıyorum uzun zamandır, YouTube Premium a para vermeye gerek yok, arka planda ve reklamsız olarak çalıştırabiliyorum. Bir kere bile YouTube uygulamasını açmadım Brave sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…