Bunun için kendi hesabımla değil yan hesabımla gireceğim ama sitesinde "orjinal instayı silin" yazıyor. 2 farklı uygulama ile olmuyor mu? birinde orjin hesap kaldın, areo da yan hesap olarak kalsın gibi.kanka aero insta kullan en iyisi o resmin yanında direk indirme çıkıyor bir nevi modlu instagram kim takip ediyor etmiyor vs analizini de yapıyor ben 2 senedir bir sıkıntısını görmedim
oluyor kanka altta varBunun için kendi hesabımla değil yan hesabımla gireceğim ama sitesinde "orjinal instayı silin" yazıyor. 2 farklı uygulama ile olmuyor mu? birinde orjin hesap kaldın, areo da yan hesap olarak kalsın gibi.
Bunun için kendi hesabımla değil yan hesabımla gireceğim ama sitesinde "orjinal instayı silin" yazıyor. 2 farklı uygulama ile olmuyor mu? birinde orjin hesap kaldın, areo da yan hesap olarak kalsın gibi.
2. paket olması lazım orjinal instayı silmeden yükleyebilirsin onuoluyor kanka altta var
Dediğin gibi yaptım, teşekkür.oluyor kanka altta var
2. paket olması lazım orjinal instayı silmeden yükleyebilirsin onu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.