Bu şans eseri keşfettiğim ve material you (yani kendi renk paletinizi seçip uygulamalarda kullanabildiğiniz temanın adı) için genişletilmiş renk paleti sunan bir uygulama.
Bu uygulama Android 12 ve sonrasında çalışabilmekte.
Uygulamayı açtığınızda sizden alttaki izinleri istiyor, benim telefonumda root bulunmadığından Shizuku ile erişim verdim.
Varsayılan olarak yeşil gelmiyor, denerken böyle bırakmışım.
Uygulamanın arayüzü basit, bilginiz olmasa bile rahatça kullanabileceğiniz bir uygulama.
Duvar kâğıdı ile ilgili seçenekte resmi seçip onun üzerindeki renge gelerek rengi seçiyorsunuz.
Temel renkler ile ilgili seçenekte size önceden sunulmuş şablonun üzerinde ekleme yapabiliyorsunuz.
Stiller kısmında 9 tane seçeneğimiz var ancak hepsini kullanabilmek için cihazın AOSP (saf Android) olması lazım.
Eğer bir hex kodu üretmek isterseniz veya olanı kullamak isterseniz "özel birincil renk" seçeneğini seçin.
Eğer kullandığınız rebk paletini öğrenmek isterseniz sizi hiç beklemediğiniz kadar çok detay karşılayacaktır. Renklere basıp hex kodlarını görebilirsiniz.
Material you destekli uygulamalardan örnekler:
github.com
f-droid.org
Bu uygulama Android 12 ve sonrasında çalışabilmekte.
Uygulamayı açtığınızda sizden alttaki izinleri istiyor, benim telefonumda root bulunmadığından Shizuku ile erişim verdim.
Varsayılan olarak yeşil gelmiyor, denerken böyle bırakmışım.
Uygulamanın arayüzü basit, bilginiz olmasa bile rahatça kullanabileceğiniz bir uygulama.
Duvar kâğıdı ile ilgili seçenekte resmi seçip onun üzerindeki renge gelerek rengi seçiyorsunuz.
Temel renkler ile ilgili seçenekte size önceden sunulmuş şablonun üzerinde ekleme yapabiliyorsunuz.
Stiller kısmında 9 tane seçeneğimiz var ancak hepsini kullanabilmek için cihazın AOSP (saf Android) olması lazım.
Eğer bir hex kodu üretmek isterseniz veya olanı kullamak isterseniz "özel birincil renk" seçeneğini seçin.
Eğer kullandığınız rebk paletini öğrenmek isterseniz sizi hiç beklemediğiniz kadar çok detay karşılayacaktır. Renklere basıp hex kodlarını görebilirsiniz.
Material you destekli uygulamalardan örnekler:
GitHub - Mahmud0808/ColorBlendr: An Android app for customizing Material You colors on devices with Android 12+. It lets you tweak accent colors, background saturation, and more for a personalized look.
An Android app for customizing Material You colors on devices with Android 12+. It lets you tweak accent colors, background saturation, and more for a personalized look. - Mahmud0808/ColorBlendr

ColorBlendr | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
Express yourself with colors

Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: