M MrTahor Megapat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2015 #1 Merhaba konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. Şimdi ben arkadaşlarımla OSM tarzı menejerlik oyunu arıyorum gerek internetten gerek Android'den olsun önerilere açığım. OSM, Top Eleven önermeyin. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır. Şimdi ben arkadaşlarımla OSM tarzı menejerlik oyunu arıyorum gerek internetten gerek Android'den olsun önerilere açığım. OSM, Top Eleven önermeyin. Şimdiden teşekkürler.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #2 Teknik direktör kariyeri için: Football Manager Handheld 2015 - Google Play'de Android Uygulamaları Soccer Manager 2015 - Google Play'de Android Uygulamaları Oyuncu kariyeri için: New Star Futbol - Google Play'de Android Uygulamaları
Teknik direktör kariyeri için: Football Manager Handheld 2015 - Google Play'de Android Uygulamaları Soccer Manager 2015 - Google Play'de Android Uygulamaları Oyuncu kariyeri için: New Star Futbol - Google Play'de Android Uygulamaları