Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #11 Sefa70 dedi: Clash of clans p2w olduğu için bıraktım. Daha önce oynuyordum. GTA oyunlarını Mobilde sevmiyorum. Free Fire deneyebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pubgm. Cingöz Recai dedi: Brawl stars. Genişletmek için tıkla... İyiki (!) koymadım komik olsun diye.
Sefa70 dedi: Clash of clans p2w olduğu için bıraktım. Daha önce oynuyordum. GTA oyunlarını Mobilde sevmiyorum. Free Fire deneyebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pubgm. Cingöz Recai dedi: Brawl stars. Genişletmek için tıkla... İyiki (!) koymadım komik olsun diye.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 Sefa70 dedi: Clash of Clans P2W olduğu için bıraktım. Daha önce oynuyordum. GTA oyunlarını mobilde sevmiyorum. Free fire deneyebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans P2W değil. Nasıl bu sonuca vardınız?
Sefa70 dedi: Clash of Clans P2W olduğu için bıraktım. Daha önce oynuyordum. GTA oyunlarını mobilde sevmiyorum. Free fire deneyebilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans P2W değil. Nasıl bu sonuca vardınız?
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... Asphalt 8-9.
Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... Asphalt 8-9.
ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 21 Mart 2021 #14 Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... Adventure Quest 3D. TFT. RAID. Game of Warrior. HID'e Online. PUBG Mobile. Life after. Ark Survival. Stick fight. Medieval wars. Crazy Taxi. Among Us. Zula.
Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... Adventure Quest 3D. TFT. RAID. Game of Warrior. HID'e Online. PUBG Mobile. Life after. Ark Survival. Stick fight. Medieval wars. Crazy Taxi. Among Us. Zula.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 21 Mart 2021 #15 Cingöz Recai dedi: Pubgm. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobil cihazımda kasıyor tuhaf bir şekilde. Mobile lite deneyebilirim.
Cingöz Recai dedi: Pubgm. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobil cihazımda kasıyor tuhaf bir şekilde. Mobile lite deneyebilirim.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Mart 2021 #16 Wild Rift. Bu arada CoC P2W değil.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #17 342746 dedi: Wild Rift. Bu arada CoC P2W değil. Genişletmek için tıkla... Aga küresel gidince oyun çok bozdu.
342746 dedi: Wild Rift. Bu arada CoC P2W değil. Genişletmek için tıkla... Aga küresel gidince oyun çok bozdu.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 21 Mart 2021 #18 Cingöz Recai dedi: Pubgm. İyiki (!) koymadım komik olsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam P20 Lite de 30 FPS üstüne çıkamadığı için pek iyi bir deneyim vermeyebilir. CoD Mobile veya PUBG Lite daha iyi olur.
Cingöz Recai dedi: Pubgm. İyiki (!) koymadım komik olsun diye. Genişletmek için tıkla... Hocam P20 Lite de 30 FPS üstüne çıkamadığı için pek iyi bir deneyim vermeyebilir. CoD Mobile veya PUBG Lite daha iyi olur.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #19 Sefa70 dedi: PUBG Mobile cihazımda kasıyor tuhaf bir şekilde. Mobile Lite deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi.
Sefa70 dedi: PUBG Mobile cihazımda kasıyor tuhaf bir şekilde. Mobile Lite deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 21 Mart 2021 #20 Cingöz Recai dedi: Aga küresel gidince oyun çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Olsun sarıyo MLBB'den iyidir.
Cingöz Recai dedi: Aga küresel gidince oyun çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Olsun sarıyo MLBB'den iyidir.