Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 21 Mart 2021 #21 HasanBerat dedi: Clash of Clans P2W değil. Nasıl bu sonuca vardınız? Genişletmek için tıkla... 9. Seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor.
HasanBerat dedi: Clash of Clans P2W değil. Nasıl bu sonuca vardınız? Genişletmek için tıkla... 9. Seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #22 HasanBerat dedi: Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi. Genişletmek için tıkla... Ben 5-10 FPS arası oynayıp keyif alıyorum.
HasanBerat dedi: Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi. Genişletmek için tıkla... Ben 5-10 FPS arası oynayıp keyif alıyorum.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #23 Ayhan36 dedi: Aga küresel gidince oyun çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Evet. Klan bulamıyoruz artık. Bir tanıdık olmasa klan bulamayacağım.
Ayhan36 dedi: Aga küresel gidince oyun çok bozdu. Genişletmek için tıkla... Evet. Klan bulamıyoruz artık. Bir tanıdık olmasa klan bulamayacağım.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 21 Mart 2021 #24 HasanBerat dedi: Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi. Genişletmek için tıkla... Hocam rakipler artık çok sağlam. 30 FPS ile pek iyi bir oyun oynanmıyor. Şu zamanda artık en az 45-60 FPS lazım.
HasanBerat dedi: Kuzenimde bu cihaz var. 30 FPS oynuyor PUBG Mobile'yi. Genişletmek için tıkla... Hocam rakipler artık çok sağlam. 30 FPS ile pek iyi bir oyun oynanmıyor. Şu zamanda artık en az 45-60 FPS lazım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #25 HasanBerat dedi: Evet. Klan bulamıyoruz artık. Bir tanıdık olmasa klan bulamayacağım. Genişletmek için tıkla... Technopat klanı olsa katılırım.
HasanBerat dedi: Evet. Klan bulamıyoruz artık. Bir tanıdık olmasa klan bulamayacağım. Genişletmek için tıkla... Technopat klanı olsa katılırım.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 21 Mart 2021 #26 Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... GTA LCS GTA: Liberty City Stories - Google Play'de Uygulamalar Grand Theft Auto: Liberty City Stories play.google.com
Sefa70 dedi: Arkadaşlar çok sıkıldığım için sizden Android platformunda oyun önerisi istiyorum. Lütfen okey oyunları olmasın. Riot oyunlarını ise zaten oynuyorum. Telefonum Huawei P20 Lite. Genişletmek için tıkla... GTA LCS GTA: Liberty City Stories - Google Play'de Uygulamalar Grand Theft Auto: Liberty City Stories play.google.com
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #27 Sefa70 dedi: 9. seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor. Genişletmek için tıkla... İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Ayhan36 dedi: Technopat klanı olsa katılırım. Genişletmek için tıkla... Yüksek seviye ve aktif olursa katılırım ben de.
Sefa70 dedi: 9. seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor. Genişletmek için tıkla... İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Ayhan36 dedi: Technopat klanı olsa katılırım. Genişletmek için tıkla... Yüksek seviye ve aktif olursa katılırım ben de.
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 21 Mart 2021 #28 qGhosT dedi: Hocam rakipler artık çok sağlam. 30 FPS ile pek iyi bir oyun oynanmıyor. Şu zamanda artık en az 45-60 FPS lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani kısmen P2W sayılır.
qGhosT dedi: Hocam rakipler artık çok sağlam. 30 FPS ile pek iyi bir oyun oynanmıyor. Şu zamanda artık en az 45-60 FPS lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani kısmen P2W sayılır.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #29 HasanBerat dedi: İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Ben o oyunu trol olsun diye indirdim ismimi baba koydum.Kaç klan dağıttığımı saymadım.
HasanBerat dedi: İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Ben o oyunu trol olsun diye indirdim ismimi baba koydum.Kaç klan dağıttığımı saymadım.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 21 Mart 2021 #30 Ayhan36 dedi: Technopat klanı olsa katılırım. Genişletmek için tıkla... Aslında yükleyip açabilirim güzel fikir. HasanBerat dedi: İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Zaten gümüş ligdeyim hocam. En azından öyleydim ne zamandır girmiyorum.
Ayhan36 dedi: Technopat klanı olsa katılırım. Genişletmek için tıkla... Aslında yükleyip açabilirim güzel fikir. HasanBerat dedi: İllaki yüksek kupaya çıkacaksın diye bir şey yok ki. Altın ligde güzel ganimetler var mesela. Ve KB 9'a ulaşınca ben bir şey değiştiğini fark etmedim. Genişletmek için tıkla... Zaten gümüş ligdeyim hocam. En azından öyleydim ne zamandır girmiyorum.