AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2021 #31 serhat güney dedi: Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana Vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani P2W sayılır. Genişletmek için tıkla... P2w dediğimiz olay oyun içinde harcama yapmadan bir yere gelememektir. İş cihaza kalırsa her oyun p2w.
serhat güney dedi: Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana Vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani P2W sayılır. Genişletmek için tıkla... P2w dediğimiz olay oyun içinde harcama yapmadan bir yere gelememektir. İş cihaza kalırsa her oyun p2w.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 21 Mart 2021 #32 serhat güney dedi: Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana Vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani P2W sayılır. Genişletmek için tıkla... Bir nevi CS:GO gibi. Cihazı daha iyi olan daha güçlü.
serhat güney dedi: Hocam bunu başka forumlarda söyleyince bana Vatan haini ve cahilmişim gibi davranıyorlar. Bu forumu bu yüzden seviyorum. Not: Bu oyun cihaz oyunu olmaya başladı yani P2W sayılır. Genişletmek için tıkla... Bir nevi CS:GO gibi. Cihazı daha iyi olan daha güçlü.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #33 Sefa70 dedi: 9. seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor. Genişletmek için tıkla... Clash Royale oynayabilirsiniz. 2 günde 5 arena geçtim.
Sefa70 dedi: 9. seviye KB'na ulaşınca anlıyorum. Adam ayrıca düşük kupaya inip 3 yıldız alıyor. Genişletmek için tıkla... Clash Royale oynayabilirsiniz. 2 günde 5 arena geçtim.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 21 Mart 2021 #34 AyarsıZZ dedi: P2W dediğimiz olay oyun içinde harcama yapmadan bir yere gelememektir. İş cihaza kalırsa her oyun p2W. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG de artık 60 FPS veren bir cihazınız yoksa Fatih olamazsınız. As olurken bile cebelleşirsiniz.
AyarsıZZ dedi: P2W dediğimiz olay oyun içinde harcama yapmadan bir yere gelememektir. İş cihaza kalırsa her oyun p2W. Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG de artık 60 FPS veren bir cihazınız yoksa Fatih olamazsınız. As olurken bile cebelleşirsiniz.
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #35 Sefa70 dedi: Aslında yükleyip açabilirim güzel fikir. Zaten gümüş ligdeyim hocam. En azından öyleydim ne zamandır girmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gümüş ligde ganimet çok fazla olmaz özellikle KB 9 da. En az altın ligde olun hocam.
Sefa70 dedi: Aslında yükleyip açabilirim güzel fikir. Zaten gümüş ligdeyim hocam. En azından öyleydim ne zamandır girmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gümüş ligde ganimet çok fazla olmaz özellikle KB 9 da. En az altın ligde olun hocam.
Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 21 Mart 2021 #36 Teşekkürler önerileriniz için. Bir çoğunu deniyeceğim. HasanBerat dedi: Clash Royale oynayabilirsiniz. 2 günde 5 arena geçtim. Genişletmek için tıkla... Asla .
Teşekkürler önerileriniz için. Bir çoğunu deniyeceğim. HasanBerat dedi: Clash Royale oynayabilirsiniz. 2 günde 5 arena geçtim. Genişletmek için tıkla... Asla .
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 21 Mart 2021 #37 HasanBerat dedi: Gümüş ligde ganimet çok fazla olmaz özellikle KB 9 da. En az altın ligde olun hocam. Genişletmek için tıkla... Yokmu technopat klanı açmamız?
HasanBerat dedi: Gümüş ligde ganimet çok fazla olmaz özellikle KB 9 da. En az altın ligde olun hocam. Genişletmek için tıkla... Yokmu technopat klanı açmamız?
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #38 Ayhan36 dedi: Yokmu Technopat klanı açmamız? Genişletmek için tıkla... Açsak da bir süre sonra kimse oynamaz. Ayrıca çok katılan olmaz bence.
Ayhan36 dedi: Yokmu Technopat klanı açmamız? Genişletmek için tıkla... Açsak da bir süre sonra kimse oynamaz. Ayrıca çok katılan olmaz bence.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Mart 2021 #39 qGhosT dedi: Hocam PUBG de artık 60 FPS veren bir cihazınız yoksa Fatih olamazsınız. As olurken bile cebelleşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da bunun p2w ile alakası ne.
qGhosT dedi: Hocam PUBG de artık 60 FPS veren bir cihazınız yoksa Fatih olamazsınız. As olurken bile cebelleşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da bunun p2w ile alakası ne.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2021 #40 Call of Duty Mobile, Among Us, Free Fire (eskiden 2400 TL yatırdığım oyun) PUBG Mobile, Standoff 2, Critical Ops. @HasanBerat @YFK Beğenemediniz mi kardeşim?
Call of Duty Mobile, Among Us, Free Fire (eskiden 2400 TL yatırdığım oyun) PUBG Mobile, Standoff 2, Critical Ops. @HasanBerat @YFK Beğenemediniz mi kardeşim?