theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 30 Temmuz 2022 #1 Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum.
Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Temmuz 2022 #2 Nss oynayabilirsiniz bir süre sonra sinir ediyor ancak zaman geçirmelik bir oyun.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 brothers in arms 3 çok güzel ve kaliteli bir oyun kesinlikle tavsiye ederim.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 30 Temmuz 2022 #4 theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hyper front Lite.
theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hyper front Lite.
valoriaa Hectopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Republic of Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 Sana önerebileceğim Android oyun listesi: Kafa Topu 2 Clash Of Clans Clash Royale Piano Tiles
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #6 theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bi ara Critical Ops oynuyordum oyunun içine ettiler istersen bakabilirsin. OSM'de güzel pek vakit almıyor ama sarıyor.
theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bi ara Critical Ops oynuyordum oyunun içine ettiler istersen bakabilirsin. OSM'de güzel pek vakit almıyor ama sarıyor.
İMP. Fatih Terim Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #7 GeForce NOW Free aboneliğiniz bile olsa 30dakikalık oyun keyfi sunuyor.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #8 Noah's Hearth Genshin Impact Tower Of Fantasy(Yakında Çıkacak) N.O.V.A. Legacy Stardew Valley Terraria Minecraft Dan the Man Max Payne.
Noah's Hearth Genshin Impact Tower Of Fantasy(Yakında Çıkacak) N.O.V.A. Legacy Stardew Valley Terraria Minecraft Dan the Man Max Payne.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 30 Temmuz 2022 #9 aegeanfisk dedi: Noah's hearth. Genshin Impact. Tower of fantasy(yakında çıkacak) N. O. V. A. Legacy. Stardew Valley. Terraria. Minecraft. Dan the man. Max Payne. Genişletmek için tıkla... Genshin 20 GB mı neydi yüklenmez Hyper front.
aegeanfisk dedi: Noah's hearth. Genshin Impact. Tower of fantasy(yakında çıkacak) N. O. V. A. Legacy. Stardew Valley. Terraria. Minecraft. Dan the man. Max Payne. Genişletmek için tıkla... Genshin 20 GB mı neydi yüklenmez Hyper front.
Ekrem1572 Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 253 Yer Turkey Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri ● Ekran Kartı: Power Color RTX 3070Tİ 8GB ■ İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 ● Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk ■ Ram: Patriot Viper Steel RGB 32GB DDR 4 3733 Mhz O.C ● M2 Ssd: Samsung 980 Pro 512 GB ■ M2Ssd: Mld M300 1TB ●HDD: Seagate Baracuda 2 TB 7200 rmp ■ Sata Ssd: 128 GB WD Green ● Kasa: Corsair Spec Delta ARGB ■ Psu: Corsair 650 Watt Cinsiyet Erkek Meslek Öğernci-Al sat Akvaryum Balık Üretimi. 30 Temmuz 2022 #10 theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans 8 senedir oynuyorum.
theumtkyd dedi: Android için oyun önerisi yapmanızı istiyorum. Kriter falan yok sadece Mobile Legends, Rise of kingdoms gibi oyunları sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... Clash of Clans 8 senedir oynuyorum.