2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 1 Temmuz 2019 #1 Evde çok sıkılıyorum. Telefonum için önerebileceğiniz oyun varsa çok sevinirim. Lütfen RPG tarzı oyun olmasın. Onun haricinde fark etmez. Bu arada PUBG Mobile, Antiyoy hariç çünkü çok oynadım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2019
Evde çok sıkılıyorum. Telefonum için önerebileceğiniz oyun varsa çok sevinirim. Lütfen RPG tarzı oyun olmasın. Onun haricinde fark etmez. Bu arada PUBG Mobile, Antiyoy hariç çünkü çok oynadım.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2019 #2 Metin tabanlı hikaye oyunları oynayabilirsiniz. Bu tarz oyunları tanıttığım konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben size: Lapse: The Forgetten Future Lapse 2: Before Zero Zarya-1 Somewhere - The Vault Papers önerebilirim.
Metin tabanlı hikaye oyunları oynayabilirsiniz. Bu tarz oyunları tanıttığım konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben size: Lapse: The Forgetten Future Lapse 2: Before Zero Zarya-1 Somewhere - The Vault Papers önerebilirim.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 16 Mayıs 2020 #3 Cruslan dedi: Metin tabanlı hikaye oyunları oynayabilirsiniz. Bu tarz oyunları tanıttığım konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben size: Lapse: The Forgetten Future Lapse 2: Before Zero Zarya-1 Somewhere - The Vault Papers önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Zarya-1 oynadım. Hikayeli mobil oyunlardan bir süre sonra sıkılıyorum.
Cruslan dedi: Metin tabanlı hikaye oyunları oynayabilirsiniz. Bu tarz oyunları tanıttığım konuya buradan ulaşabilirsiniz. Ben size: Lapse: The Forgetten Future Lapse 2: Before Zero Zarya-1 Somewhere - The Vault Papers önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Zarya-1 oynadım. Hikayeli mobil oyunlardan bir süre sonra sıkılıyorum.
yessen Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Sıkıldığın zaman oynayabilirsin: Shortcut run. Stacky dash. Plague ınc.