Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 1 Şubat 2021 #1 Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 1 Şubat 2021 #2 İnShot pek profesyonel değil ama.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 1 Şubat 2021 #3 Adobe Premiere Rush Quik App
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #4 Powerdirector.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Şubat 2021 #5 Trieetz dedi: Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez. Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda çok iyi sonuçlar alamazsın ama kinemaster Premium ile renderi çok iyi olmasa da güzel montajlar elde edebilirsin. Aynı şey alight Motion uygulaması içinde geçerli. Fakat alight Motion daha çok After Effects gibi.
Trieetz dedi: Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez. Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda çok iyi sonuçlar alamazsın ama kinemaster Premium ile renderi çok iyi olmasa da güzel montajlar elde edebilirsin. Aynı şey alight Motion uygulaması içinde geçerli. Fakat alight Motion daha çok After Effects gibi.
ardaglsn2 Decapat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 12 7 Şubat 2021 #6 Trieetz dedi: Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez. Genişletmek için tıkla... Powerdirector ögrenirsen iyi işler çıkarabilirsin ama eğer zorda olsa ögrenirim diyorsan alight Motion kullan.
Trieetz dedi: Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 4K videoları bile montaj edebileceğim profesyönel Premiere benzeri yazılımlar arıyorum Android için. Not: Ücretli, ücretsiz fark etmez. Genişletmek için tıkla... Powerdirector ögrenirsen iyi işler çıkarabilirsin ama eğer zorda olsa ögrenirim diyorsan alight Motion kullan.