fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.069 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 10 Kasım 2017 #1 Google Play'i sonuna kadar aradım ama sağlam bir PS2 emülatörü bulamadım. Sizin öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2017
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Nisan 2021 #2 fromhell1 dedi: Google Play'i sonuna kadar aradım ama sağlam bir PS2 emülatörü bulamadım. Sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC için var PS 2 emulatorlar PS1 emulator: Epsxe (ROM istiyor arayana kadar canım çıkmasın dersen) Retroarch: neredeyse her cihaz için var
fromhell1 dedi: Google Play'i sonuna kadar aradım ama sağlam bir PS2 emülatörü bulamadım. Sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC için var PS 2 emulatorlar PS1 emulator: Epsxe (ROM istiyor arayana kadar canım çıkmasın dersen) Retroarch: neredeyse her cihaz için var
Humerus Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 fromhell1 dedi: Google Play'i sonuna kadar aradım ama sağlam bir PS2 emülatörü bulamadım. Sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Aether SX2.
fromhell1 dedi: Google Play'i sonuna kadar aradım ama sağlam bir PS2 emülatörü bulamadım. Sizin öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Aether SX2.