TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 25 Haziran 2020 #11 Kerem00 dedi: Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... 15 tane çok az hocam. Bana da yetmiyor. unnamedington dedi: Bana yeterli olmadığı için alternatiflerini denemiştim ve Bitwarden'ın da açık kaynak kodlu olup parola sınırı koymadığını görünce ona geçeyim dedim. Ama şu anda erişemiyorum. Eki Görüntüle 600833 Genişletmek için tıkla... Hâla alamadınız mı? ☹
Kerem00 dedi: Yetmez mi? Genişletmek için tıkla... 15 tane çok az hocam. Bana da yetmiyor. unnamedington dedi: Bana yeterli olmadığı için alternatiflerini denemiştim ve Bitwarden'ın da açık kaynak kodlu olup parola sınırı koymadığını görünce ona geçeyim dedim. Ama şu anda erişemiyorum. Eki Görüntüle 600833 Genişletmek için tıkla... Hâla alamadınız mı? ☹
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 25 Haziran 2020 #12 TheShelt dedi: 15 tane çok az hocam. Bana da yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi parola yöneticisini kullanıyorsun? Norton Password Manager mı? TheShelt dedi: Hâla alamadınız mı? ☹ Genişletmek için tıkla... Bence ilgili konuda konuşalım. Burayı meşgul etmiş oluyoruz. Yoksa direkt olarak gereksiz mesaj cezası ile uyarıyorlar.
TheShelt dedi: 15 tane çok az hocam. Bana da yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi parola yöneticisini kullanıyorsun? Norton Password Manager mı? TheShelt dedi: Hâla alamadınız mı? ☹ Genişletmek için tıkla... Bence ilgili konuda konuşalım. Burayı meşgul etmiş oluyoruz. Yoksa direkt olarak gereksiz mesaj cezası ile uyarıyorlar.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 25 Haziran 2020 #13 unnamedington dedi: Hangi parola yöneticisini kullanıyorsun? Norton Password Manager mı? Genişletmek için tıkla... PC'de Kaspersky Password Manager kullanıyorum. Telefonda herhangi bir şifre programı kullanmıyorum.
unnamedington dedi: Hangi parola yöneticisini kullanıyorsun? Norton Password Manager mı? Genişletmek için tıkla... PC'de Kaspersky Password Manager kullanıyorum. Telefonda herhangi bir şifre programı kullanmıyorum.