Android için Siri Benzeri Uygulama Önerisi

KARMA89

Kilopat
Makaleler
1
Apple'ın iPhone için yarattığı Siri adında gayet kullanışlı çok amaçlı bir sanal asistanı var. Peki Android için telefondaki işimizi kolaylaştıracak kaliteli uygulamalar var mı? Siri kadar kullanışlı olmasa da ortalama olarak başarılı sayılabilecek asistan önerisinde bulunur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ceyd-a diye bir uygulama var. Denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca Müslüman(!). Google Asistan güzel olsa da biraz sağır.

Türkçe olması ve Türk geliştiricilerin yapması gayet güzel.Üstelik Play Stor'da 9,99 Tl. Gayet uygun bir fiyat. Fakat ücretsiz bir şekilde kullanmak isterseniz Goggle Asistan uygulamasına para vermeden kullanabilirsiniz.

Google Asistan var. En azından Siri gibi robot gibi değil. Android 5.0 Lollipop veya üzeri bir sürüm kullanmanız gerek.

Onun dışında CEYD-A var. Bir ara kullandım, kendisini oldukça başarılı buldum.

Siri den mi başarılı uydurma böyle şeyler yalan konuşuyorsun. Hem apple hem de samsung kullanan birisi olarak söylüyorum. Google assistant tuş kilid, varken benim telefonumda çalışıyor ama siri tuş kilidi varken de çalışıyor. Siri herşeyi ile stabil hatasız çalışıyor. Google assistant stabil bile çalışamıyor. Daha google bile yokken Apple macintosh adıyla piyasadaydı ve konuşan yapay zekası vardı. Yani google daha babasına libidoyken Apple vardı. Konuşmadan önce araştır öğren sonra konuş. Apple google ı herşeyi ile ezer misal Apple 297,5 milyar $ Google 281,4 milyar $ değerinde dünyanın en zengin 2. firması Apple ve google hiç bir zaman geçemiycek Apple'ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…