Emir_25 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 261 15 Eylül 2024 #1 Google ve Chrome tarayıcıları artık sıktı. Değişiklik görmek istiyorum. Sade, sistem kaynaklarını az tüketen, kullanışlı tarayıcı önerileriniz var mı? Teşekkürler.
Google ve Chrome tarayıcıları artık sıktı. Değişiklik görmek istiyorum. Sade, sistem kaynaklarını az tüketen, kullanışlı tarayıcı önerileriniz var mı? Teşekkürler.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.269 Çözümler 2 15 Eylül 2024 #2 Chrome tarayıcıları derken brave da olmuyorsa başka bir önerim yok.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.999 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 Telefonunda Samsung internet ve eklentirleri çalışıyorsa deneyebilirsin. Eski cihazımda Firefox kullanıyorum idare edecek kadar çalışıyor.
Telefonunda Samsung internet ve eklentirleri çalışıyorsa deneyebilirsin. Eski cihazımda Firefox kullanıyorum idare edecek kadar çalışıyor.
8 826875 Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 71 15 Eylül 2024 #5 Brave kullan arka planda çalışıyor adam akıllı reklam engelleyen tek tarayıcı gizlilik üst seviye
Emir_25 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 261 15 Eylül 2024 #6 Maomao dedi: Telefonunda Samsung internet ve eklentirleri çalışıyorsa deneyebilirsin. Eski cihazımda Firefox kullanıyorum idare edecek kadar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu Samsung Browser sadece Samsung telefonlarda mı kullanılıyor yoksa diğer markalı telefona sahip insanlar da erişebiliyor mu?
Maomao dedi: Telefonunda Samsung internet ve eklentirleri çalışıyorsa deneyebilirsin. Eski cihazımda Firefox kullanıyorum idare edecek kadar çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu Samsung Browser sadece Samsung telefonlarda mı kullanılıyor yoksa diğer markalı telefona sahip insanlar da erişebiliyor mu?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.999 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 @Emir_25 Play Store'dan erişebilirsiniz istediğiniz cihazlarda.
Emir_25 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 261 15 Eylül 2024 #8 Maomao dedi: @Emir_25 Play Store'dan erişebilirsiniz istediğiniz cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Maomao dedi: @Emir_25 Play Store'dan erişebilirsiniz istediğiniz cihazlarda. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.