A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. Android telefon olan Xperia Z1 için ücretsiz ve sesli navigasyon uygulaması arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar. Android telefon olan Xperia Z1 için ücretsiz ve sesli navigasyon uygulaması arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 8 Ağustos 2014 #2 Akif şunu buldum. Ne dersin ? GPS Navigasyon ve Harita Sygic - Google Play'de Android Uygulamaları
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #3 Rootlu mu cihaz?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Ağustos 2014 #4 Hayır Root kullanmıyoruz. Sercan Canpolat dedi: Akif şunu buldum. Ne dersin ? GPS Navigasyon ve Harita Sygic - Google Play'de Android Uygulamaları Genişletmek için tıkla... Peki uygulama sesli hizmet sunuyor mu?
Hayır Root kullanmıyoruz. Sercan Canpolat dedi: Akif şunu buldum. Ne dersin ? GPS Navigasyon ve Harita Sygic - Google Play'de Android Uygulamaları Genişletmek için tıkla... Peki uygulama sesli hizmet sunuyor mu?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 8 Ağustos 2014 #5 Bu yazıyordu: Sokak sokak yol gösteren sesli navigasyon. Hatta özelliklerine bakabilirsin.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 8 Ağustos 2014 #6 Sygic ücretsiz değil. Ama bu alandaki en iyi navigasyon yazılımıdır. Sesli komut da verir. Arabada kullanıyorum. Memnunum.
Sygic ücretsiz değil. Ama bu alandaki en iyi navigasyon yazılımıdır. Sesli komut da verir. Arabada kullanıyorum. Memnunum.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #7 Cihazınız rootlu olsaydı Google Navigasyonu aktifleştirirdik.