Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #1 Ben PUBG videoları çekmek istiyorum. Video programından istediklerim, görüntüsü güzel ve akıcılığı göstersin istiyorum Android için.
Ben PUBG videoları çekmek istiyorum. Video programından istediklerim, görüntüsü güzel ve akıcılığı göstersin istiyorum Android için.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2020 #2 Hocam cihazınızın markası, modeli nedir?
Ozan Ali Öner Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #3 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam cihazınızın markası, modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Samsumg Galaxy S10 Lite.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Hocam cihazınızın markası, modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Samsumg Galaxy S10 Lite.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2020 #4 Ozan Ali Öner dedi: Samsumg Galaxy S10 Lite. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi uygulaması var Game launcher diye ondan kaydederseniz oyunun da sesini alır güzel olur eğer başka bir öneri isterseniz (telefonunuzla uyumlu mu bilmiyorum) Mobizen For Samsung olması lazım.
Ozan Ali Öner dedi: Samsumg Galaxy S10 Lite. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi uygulaması var Game launcher diye ondan kaydederseniz oyunun da sesini alır güzel olur eğer başka bir öneri isterseniz (telefonunuzla uyumlu mu bilmiyorum) Mobizen For Samsung olması lazım.