Android İddaa uygulaması yapma

thedarkknayt

Kilopat
Android İddaa programı yapmaya çalışıyorum fakat İddaa oranlarını uygulamaya nasıl koyacağım, her gün nasıl yeni oranlar update edilecek bunun çözümünü bulamadım. Uygulamada internet web sitesi adresi olarak iddaa.com'u koydum oranlar gözüksün diye fakat uygulamayı kullanmaya başladığımda İddaa oranları yüklenmemekte ve ekran siyah bir şekilde kalmakta. Ne yapmalıyım?

İddaa oranları özel zamanlar hariç haftada 2 defa yayınlanır. Sitesinde Excel dosyası olarak kaydediliyor. Sen de Excel dosyasını arkaplanda yayın günlerinde uygulama klasörüne indirtip kodlarla doğru yerlere ekletebilirsin veya online olarak sitesi üzerinden aldırabilirsin. Uygulamanda oranların doğru yerlere gelmesini istiyorsan kodlara excel dosyasını ya da siteyi doğru okutman gerekiyor.

Herkese selamlar, arkadaşlar. Ben kendime iddia uygulaması yapmak istiyorum ama nasıl olur, bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…