Android IMEI MEID'e döndü

Enes_Hamza

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta dediğim gibi bu oldu (telefon Redmi Note 9) hikaye şöyle Custom ROM yüklemek istedim ve başardım ArrowOS kurdum ama IMEI silindi. Pek çok yazılım denedim olmadı sonra bir uygulama buldum IMEI numarasını değiştirmeden bellekteki IMEI'yi değiştiriyormuş. Aynı işi görüyor ancak 3 yıllık Ti ve gerekli Magisk modülü olan rirunun eski sürümü ile çalışıyordu ve o sürümün derlenmiş hali yoktu. Kendim de derleyemedim sonra riru olmadan LSPosed diye bir modül buldum ama bu da olmadı. Üstüne bu da yetmezmiş gibi IMEI'yi MEID'e dönüştürdü. Nasıl tekrar IMEI'ye döner ve IMEI'mi geri yüklerim?

Geçmiş olsun, orijinal IMEI yedeği yoksa asla eskisi gibi olmaz. En fazla IMEI repair yaparsın, o da orijinali gibi olmaz. Örneğin, güncellemede IMEI tekrar silinebilir.

İşlemciniz MTK olduğu için internetten kolayca tool bulup IMEI yazdırabilirsiniz başka yolunuz yok gibi gözüküyor

Hocam nasıl yapabilirim?

Modem meta diye bir yazılım buldum MediaTek'in resmi yazılımı galiba ama bende olmadı sende olur belki.

Hocam ama telefon Samsung.

Modem meta diye bir yazılım buldum MediaTek'in resmi yazılımı galiba ama bende olmadı sende olur belki.

Konu açmak istiyorum ama 2-3 gündür konu açamıyorum onay bekliyor diyor sonra uçuyor gidiyor kabul edilmedi diye bildirimde gelmedi.

Hocam ama telefon Samsung.

Konu açmak istiyorum ama 2-3 gündür konu açamıyorum onay bekliyor diyor sonra uçuyor gidiyor kabul edilmedi diye bildirimde gelmedi.

İşlemcisi MediaTek ise fark etmez konu açma ile ilgili fikrim yok bende bir kere öyle olmuştu sonra hiç yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adımları dikkatli izleyerek yap belki çalışabilir.

İnternette bununla ilgili rehberler var hardbrick deniyor yapamazsan telefoncuya götür veri kaybı olmadan düzeltsinler biraz pahalı olur benden 500 TL istemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…