Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #1 Telefonum Note 4. erkan kilidi kaydır olmuyor şöyle bir uyarı çıkıyor: Sistem yöneticisi, şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakıldı Yardımlarınızı Bekliyorum...
Telefonum Note 4. erkan kilidi kaydır olmuyor şöyle bir uyarı çıkıyor: Sistem yöneticisi, şifreleme politikası veya kimlik bilgisi belleği tarafından devre dışı bırakıldı Yardımlarınızı Bekliyorum...
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 5 Nisan 2016 #2 Android cihaz yöneticisini kaldırmayı deneyin ya da Google hesabınızdan çıkmayı.
Enner Valencia Megapat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #3 MasterofTechnology dedi: Android cihaz yöneticisini kaldırmayı deneyin ya da Google hesabınızdan çıkmayı. Genişletmek için tıkla... android cihaz yönetici kaldırınca olmadı. Google hesabı kalkınca Play Store vb. çalışmıyor.
MasterofTechnology dedi: Android cihaz yöneticisini kaldırmayı deneyin ya da Google hesabınızdan çıkmayı. Genişletmek için tıkla... android cihaz yönetici kaldırınca olmadı. Google hesabı kalkınca Play Store vb. çalışmıyor.
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.179 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Nisan 2016 #4 Dostum güvenlik ayarlarında sertifikalar var onları temizlersen düzelir. Ayarlar, güvenlik, kimlik bilgilerini temizle.
Dostum güvenlik ayarlarında sertifikalar var onları temizlersen düzelir. Ayarlar, güvenlik, kimlik bilgilerini temizle.