cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Android için Kişiler ve Telefon uygulaması arıyorum. Tavsiyelerinize açığım. Şimdilik Google uygulamaları var. Ancak onları kullanmak istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Android için Kişiler ve Telefon uygulaması arıyorum. Tavsiyelerinize açığım. Şimdilik Google uygulamaları var. Ancak onları kullanmak istemiyorum.
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Hocam bende nedense Google kişiler uygumalamasını çok beğeniyorum, o kadar güzel geliyor ki böyle sade tasarımı falan karışık değil akıcı o yüzden.
Hocam bende nedense Google kişiler uygumalamasını çok beğeniyorum, o kadar güzel geliyor ki böyle sade tasarımı falan karışık değil akıcı o yüzden.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Ocak 2021 #3 Sadeliği falan çok önemli değil benim açımdan. Alt tarafı rehber uygulaması. Sıkıntı, Google.