Android Kurulumu Bildirimi

Blue Life

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Galaxy A71 telefon aldım. Yazılım güncellemesi, Play Store'daki uygulamaları güncelledim mobil veri ile. Ancak resimde gördüğünüz gibi bildirim çubuğunda Android Kurulumu diye bir bildirim var. Wi-fi'ye bağlanmamı istiyor. Bağlanabileceğim bir ağ yok. Bunum çözümü nedir? Bu bildirim nasıl giderilir?

Tıklayınca bu ekran geliyor.

Kablosuz ayarları tıklayınca bu ekran geliyor.

Son düzenleme:
Kardeşim Android Kurulumu dediği; Telefona yüklediği uygulamalar varya, onlar aslında .rar arşivi gibi bir dosyalamayla tutuluyor. (APK). Bu APK'nin kurulumu için androidin bir kurulum sihirbazı var. Android Kurulumu dediği sadece o.. Onun dışında mobil veriyle güncelleme yapman durumunda belki 150-200 mb belki de 1.5-2 GB aralığında internetini tüketebileceği için kendi kendini engelliyor.. Bana Wi-fi bul ben de senin internetinden yemeden güncellemelerimi yapıp kendi kendime demleneyim diyor.. Mobil veri ile de yapabilirsin istersen..

Mobil veri ile yapmak istiyorum ama yapamadım. Mobil veri ile indir seçeneği vs yok.

Mobil veri ile yapmak istiyorum ama yapamadım. Mobil veri ile indir seçeneği vs yok.
Google Play'de sol üstteki üç çizgiyle menüyü açıp ayaralara girersen, oradan uygulamaları otomatik indirme bölümünden herhangi bir ağı seç sonra çık, güncellemeler olmazsa telefonu yeniden başlat, güncellemeler olur muhtemelen..

Dediklerinizi zaten yaptım ancak bildirim olduğu gibi duruyor.

Sat telefonu iPhone al o zaman benim ayyorlamam bu kadar..

bende s10 lite var onda da aynı sorun vardı ayarlarla menüsünden yüklü uygularıma gidin sonra sistem uygulamarı Andoid kurulumunu devre dışı bırakın.Bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…