W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 14 Şubat 2021 #11 Chitose dedi: @Warfare000 Evet bakabilirsin ama hangi uygulamayla bakabilirsin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım sanırım sanrım ne uygulama olduğunu bulmak baya bir zor milyontane uygulama olabilir Chitose dedi: @Warfare000 evet bakabilirsin ama hangi uygulamayla bakabilirsin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba okutma şansımız yok hangi uygulama olduğunu manuel bir şekilde bulmaklazım peki Google veyahut internet sağlayıcıları da mı bu şekilde işliyor.
Chitose dedi: @Warfare000 Evet bakabilirsin ama hangi uygulamayla bakabilirsin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım sanırım sanrım ne uygulama olduğunu bulmak baya bir zor milyontane uygulama olabilir Chitose dedi: @Warfare000 evet bakabilirsin ama hangi uygulamayla bakabilirsin bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba okutma şansımız yok hangi uygulama olduğunu manuel bir şekilde bulmaklazım peki Google veyahut internet sağlayıcıları da mı bu şekilde işliyor.
Xedes Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #12 Aynen bence de.