Android mail uygulamasına nasıl imza eklenir?

24953

Megapat
Arkadaşlar iyi akşamlar, benim sizlere sorum olacaktı, daha fazla uzatmadan sorumu ve sorunumu söyleyeyim.

Kurumsal bir mail adresim var ve mailime bilgisayar üzerinden bir mail imzası oluşturdum, ilk defa yaptım ve şaşırtıcı derecede başarılı oldum. Fakat sorunum şu ki ben bu oluşturduğum imzayı Android cihazımdaki mail uygulamasına ekleyemiyorum ve telefonumdan imzayı aynı bilgisayardaki gibi oluşturamıyorum. Kısacası bilgisayardan oluşturduğum imzayı nasıl telefonumdaki maile aynı şekilde aktarabilirim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan desteklerini rica eder, hayırlı akşamlar dilerim.

Bahsettiğim mail imzası örneği ektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobilde metin dışında imza oluşturulamıyor sanırım. En azından Outlook öyle görünüyor.
Gmail için Google amca metin girin demiş. Farklı bir şey olabilse söylerdi herhalde.
Sadece metin yapacağım diyorsanız Outlook için sol üstteki ev simgesine ardından sol alttaki çark simgesine basın. Mail başlığı altında imza ayarı var. Onu açıp her mail adresi için ayrı ya da tüm mail adresleri için aynı olarak metni girin.
Gmail için sol üstteki üç çizgiye basın, aşağıda ayarları seçin. İmzayı eklemek istediğiniz mail hesabını seçin. Mobil imzayı seçin. Metni girip onaylayın.

Hazır buradayken bu Türk Telekom'un neden yan binaya düzgün internet verirken bana vermediğini açıklayabilir misiniz Ciddiyim bu arada. Bir şekilde yardım edebilirseniz çok müteşekkir olurum.

İmza konusunu derinlemesine araştırdım fakat sonuç yok Yaklaşık 66 gündür evdeyim mesai başı pazartesi günü bundan mütevellit sorabileceğim takım arkadaşım'da yok dedim buraya sorayım. Kapsamlı şekilde yardımcı olamayabilirim çünkü söyleyeceğim hergangibir şey söylediklerimle ters düşebilir fakat tahminimce şöyle bir durum söz konusu, alt yapılar lokasyon lokasyon, mahalle mahalle hatta bina bina değişiklik gösterebilir Büyük bir ihtimalle binanız adsl alt yapıyı destekliyor bu konuyla alakalı ise genel müdürlüklerimiz yardımcı olabilir.

Şişli'deki müdürlüğe gittim. Müdürlük yeni binalara VDSL, Fiber veriyoruz dedi. Yani 15 yıllık müşteriniz benim, ama yandaki ev yeni yapıldı diye onlara fiber veriyorsunuz ama bana 20 Mbps bile veremiyorsunuz öyle mi dedim, evet dediler. Düzgün internet için evimi yıkıp tekrar mı yapmalıyım dediğimde ise utanmadan evet dediler. Altyapı olmayan yere güzelinden götürüyorlarmış. Olan yere yeni altyapı çekmiyorlarmış. Ben de ADSL adı altında 3 Mbps internetimle yetinecekmişim.

Altyapı bina yapılmadan önce çekilir ve maliyetleri farklıdır, binanın sahibi en ucuz olan, maliyeti az olan servisi yani alt yapıyı seçince sonuçlar böyle oluyor maalesef evin yıkılması lazım.
Konuyla alakalı desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…