Android Minecraft zam tekrar zam!

9 liraydı zamanında.

Microsoft zaten oyunlarına zam yapan bir firma genelde. Yani şaşırtıcı bir durum değil özellikle de Java'nın zammından sonra. TL fiyatlandırma yapıldığı dönem fiyat avantajı olduğunu düşünüyordum herkese de söylüyordum android sürümü dahi ola alın diye ama bazı kişiler o oyun zamlanmaz çocuk oyunu diyerek geçiştiriyordu zamlandı. İster hoşunuza gitsin ister gitmesin güncelleme alan bir oyun. Keşke forum (istisna durumlar harici) daha fazla insanların fikrine saygı duyulan bir kitleye sahip olsa.

Son düzenleme:
Ben crack kullanıyorum ne yapayım bir oyuna (özellikle de Minecraft gibi bir oyuna) bu kadar para vermek mantık dışı bence.

Ben crack kullanıyorum ne yapayım bir oyuna (özellikle de Minecraft gibi bir oyuna) bu kadar para vermek mantık dışı bence.

Düşüncene katılmıyorum bana göre zehirli bir düşünce, bunu oyunun 200 TL ile ilk TL fiyatlandırma ile çıktığında da söylediler şimdi de söylüyorlar uyarmama rağmen bana da söylendi bu ve biri belki bu yüzden oyunu almadı şimdi almaktan daha da uzak olabilir. Özellikle güncelleme alan bir oyundan bahsediyorsanız hangi oyun olursa olsun TL değer kaybettikçe durmayacak daha zamlanacaktır bu kadar basit. Bazı insanlar zam geleceğini göre göre almıyor. Tercihlerine saygı duyarım ama sizin bir oyuna para olarak daha az verilmesini ve bunun gerektiğini düşmeniz maalesef firmalar tarafından bir anlam etmiyor muhtemelen etmeyecektirde.

@KKPC bende olsam aynı senin gibi düşündürücü emojisi atardım zaten.

Son düzenleme:
Kenarda dursun diye mobil sürümü satın almıştım 2020 yılında hiç indirmedim bile daha.

Dosya Ekleri

• IMG_20231008_094217.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
25 liraya mobilden 70 liraya da Microsoft Store'den PC'ye almıştım, bayağı şanslıymışım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…