Android nasıl her türlü cihazda kullanılabiliniyor?

Fatihts09

Decapat
Daha fazla  
YouTube'da gördüğüm videolarda insanların hep bambaşka cihazlarının Android kullandığını görüyorum. Sadece 1 örnek vermek istiyorum, mendebur Lemur'un son videosunda akıllı ev kontrolcüsünde bile Android vardı. Neden Android kullandıklarını anlayamıyorum. Kendi dilini kullansa ya da onlar için olan bir yazılım kullansalar daha mantıklı değil mi?

Kısaca şunu sormak istiyorum, böyle farklı cihazlarda Android kullanmanın ne avantajı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da gördüğüm videolarda insanların hep bambaşka cihazlarının Android kullandığını görüyorum. Sadece 1 örnek vermek istiyorum, mendebur Lemur'un son videosunda akıllı ev kontrolcüsünde bile Android vardı. Neden Android kullandıklarını anlayamıyorum. Kendi dilini kullansa ya da onlar için olan bir yazılım kullansalar daha mantıklı değil mi?

Kısaca şunu sormak istiyorum, böyle farklı cihazlarda Android kullanmanın ne avantajı var?
Hazır işletim sistemi ve hazır özellikler. Neden var olan şeyi tekrar yapasın ki?

Android bir Linux dağıtımı, her yerde açık kaynak şekilde erişip indirip ayarlayıp kurabiliyorsun. Baştan niye işletim sistemi yazsın adamlar, ne güzel hazır var kenarda. Uyumluluğunu sağla kur bitti gitti, Google yok çoğunun içinde saf şekilde kurulup satışa sunuluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı