Android not alma yazılımı önerisi

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Merhabalar. Android üzerinde koyu teması olan ve aldığımız notları yedekleyen güzel bir yazılım var mı?

Yedeklemeden kastım, buluta yedek alan bir yazılım.

Not: Android sürümüm 8.1

Mobilde OneNote ve Evernote'dan daha iyisi mezarda.

Peki hocam, OneNote otomatik şekilde Windows içindeki OneNote ile eşitleme yapıyor mu?

Şu açıdan soruyorum;

İşte çalışırken hızlı notlar almam gerekiyor. Bunları cihazlar arası senkronize edip telefona gerek kalmadan kullanmak istiyorum.

Bilgisayar ile bağlandığında kullanabiliyorsunuz. Fakat bilgisayarıda yanınızda taşımanız gerekiyor. Taşınabilir bilgisayarlara gelecek olursak ürünümüz XX.

Xx kısmına reklam aranıyor dileyen laptop markası reklam verebilir.

Şaka bir yana dediğim gibi bilgisayarınız laptop ise bağlayın ve kullanın Microsoft | be what's Next.

Hızlı kısa notlar için keep gayet iyi. Ana ekrana da widget koyarak daha da hızlı not alabilirsin. Sesli, yazarak, çizerek, fotoğraf çekerek not alabiliyorsunuz. En son kullandığımda öyle hatırlıyorum. Ben blogumdaki makaleleri uzun notları vs. tutmak için Evernote kullanıyorum. Free olan planı yetecektir diye düşünüyorum fakat ben 1 yıllık Premium'u 43 TL'ye almıştım. 365 gün için 43 TL gayet iyi bir fiyat. Bir ajanda fiyatı gibi düşünebilirsiniz. Fakat çok ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. Mobilden yazıp başka zaman herhangi bir bilgisayardan bakmanız gerekirse Evernote web üzerinden bakabilirsin.

Peki hocam, OneNote otomatik şekilde Windows içindeki OneNote ile eşitleme yapıyor mu?

Şu açıdan soruyorum;

İşte çalışırken hızlı notlar almam gerekiyor. Bunları cihazlar arası senkronize edip telefona gerek kalmadan kullanmak istiyorum.
Evet, hatta yapışkan notları kullanırsan masaüstüne sabitleyebiliyorsun. Böylece notlarına hızlıca bakıyorsun. Ben bir ekranımda yapışkan bir not tutuyorum. Hatırlatma vs. için.

Evet, hatta yapışkan notları kullanırsan masaüstüne sabitleyebiliyorsun. Böylece notlarına hızlıca bakıyorsun. Ben bir ekranımda yapışkan bir not tutuyorum. Hatırlatma vs. için.

O zaman OneNote tam bana göre. Gerçekten çok lazım oluyor. Sonuç olarak akıl defter değil.

Teşekkür ederim tüm yorum yazan hocalarıma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı