Android önbellek dosyaları nerede?

Daha fazla  
Android'de uygulamaların önbelleklerine aldıkları veriler klasör olarak hangi konumda saklanır? Nasıl erişebilir, ulaşabiliriz?

Rootsuz erişilemez, ancak telefonun kendi kurtarma (recovery) menüsünden cache ve dalvik-cache silme seçeneğinin olması gerekiyor.

Rootsuz erişilemez, ancak telefonun kendi kurtarma (recovery) menüsünden cache ve dalvik-cache silme seçeneğinin olması gerekiyor.
Silmek değil, erişmek istiyorum. İndiremediğim videoları önbelleğe kaydediyor. Oradan direkt almak istiyorum. Rootsuz erişmenin hiçbir yolu yok mu? Özel dosya yöneticileri veya rar direkt 0 dizinizin üzerini gösterebiliyordu sanırım.
Rootla bakarsak hangi konumda olduğunu biliyor musunuz?

Dosya yöneticisinde Android klasörü (/data/media/0/Android) içinde oluyor bi' kısmı ya da /data/data yolunda oluyor.

Dosya yöneticisinde Android klasörü (/data/media/0/Android) içinde oluyor bi' kısmı ya da /data/data yolunda oluyor.
Bahsettiğiniz yolun neresi olduğunu anlayamadım. Dosya yöneticisini açtığımda normal görünen şeyler
Kod:
/ \storage\emulated\0
konumunun içerisinde bulunuyor.

Bahsettiğiniz yolun neresi olduğunu anlayamadım. Dosya yöneticisini açtığımda normal görünen şeyler
Kod:
/ \storage\emulated\0
konumunun içerisinde bulunuyor.

"/storage/emulated/0/Android" ile "/data/media/0/Android" aynı dizinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…