Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Ağustos 2017 #11 Aynen Negro Oreo'nun betası gibi halbuki. Negro zenci falan demek ya belki de o yüzdendir.
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #12 Silinen üye dedi: Aynen Negro Oreo'nun betası gibi halbuki. Negro zenci falan demek ya belki de o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Abi keşke Nougat yerine Negro olsaydı şimdiki sürümün ismi.
Silinen üye dedi: Aynen Negro Oreo'nun betası gibi halbuki. Negro zenci falan demek ya belki de o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Abi keşke Nougat yerine Negro olsaydı şimdiki sürümün ismi.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #13 Nougat'ı "Nohut" diye okuyan tek ben miyim?
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #14 Selim C. dedi: Nougat'ı "Nohut" diye okuyan tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... Ben "nuhat" diye okuyodum bir ara.
Selim C. dedi: Nougat'ı "Nohut" diye okuyan tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... Ben "nuhat" diye okuyodum bir ara.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #15 Son Ispartalı dedi: Ben "nuhat" diye okuyodum bir ara. Genişletmek için tıkla... "Nugget" diye okuyan bile varmış. Okunuşunu araştırırken rast geldim. [emoji23]
Son Ispartalı dedi: Ben "nuhat" diye okuyodum bir ara. Genişletmek için tıkla... "Nugget" diye okuyan bile varmış. Okunuşunu araştırırken rast geldim. [emoji23]
S Son Ispartalı Hectopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 491 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #16 Selim C. dedi: "Nugget" diye okuyan bile varmış. Okunuşunu araştırırken rast geldim. [emoji23] Genişletmek için tıkla... Benim bir ara bir arkadaşım yazıldığı şekilde okuyordu. (Hadi ama hepimiz en az 1 kere "nougat" diye okumuşuzdur.[emoji23][emoji23][emoji23])
Selim C. dedi: "Nugget" diye okuyan bile varmış. Okunuşunu araştırırken rast geldim. [emoji23] Genişletmek için tıkla... Benim bir ara bir arkadaşım yazıldığı şekilde okuyordu. (Hadi ama hepimiz en az 1 kere "nougat" diye okumuşuzdur.[emoji23][emoji23][emoji23])
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2017 #17 Umarım güzel olur, arayüzde ne gibi değişiklikler olacağını gerçekten çok merak ediyorum. Meraklada bekliyorum.
Umarım güzel olur, arayüzde ne gibi değişiklikler olacağını gerçekten çok merak ediyorum. Meraklada bekliyorum.