Android OS kurarken depolama 8 GB oluyor

Ömerkl

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopta 128 GB SSD var ve ben Biss OS ya da başka Android OS'ları kurarken depolama 8 GB oluyor. Ne yapabilirim?

Dün gece ben farklı bliss OS'ları denedim. Maalesef kendi install kısmında USB bellek harici görmüyor.
Ama create partion kısmına gittiğimde dahili belleği görüyor olsa da bölümleme yaparken maalesef izlediğim videolardaki adımların hiçbiri gerçekleşmedi. Manuel bölümleme kısmında pek de başarılı değilim.

HP'ye ait Celeron (N3050) işlemcili tablet NB PC modelinden var. 2 GB RAM ve 30GB dahili bellek.

FydeOS kurarken de install admının yarısından sonra hata veriyor. Seçtiğim ISO ise 2017 öncesi işlemciler için olan.
Tableti Smart olmayan TV'ye bağlamak için kullanmayı düşünüyordum. Maalesef performansı ve sorunsuz bir Android OS kurulumu bulamıyorum.
@Rona

Son düzenleme:
Bliss OS en son sürümü olan zenith e bakmanı öneririm.

Merhaba, laptopta 128 GB SSD var ve ben Biss OS ya da başka Android OS'ları kurarken depolama 8 GB oluyor. Ne yapabilirim?

Direkt Android OS kullanmak yerine bir Linux dağıtımı kurup ona waydroid emulatorunu kurabilirsin. Hem dahar rahat bir kullanım deneyimi elde edersin hem de daha fazla uygulamaya erişimin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…