Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

Dosyaları ellemedim ki. Oyunu indirmiştim ilk girdiğim de hiç bir sorun yoktu. Sonra yemek yemeye gittim yemek yedikten sonra oyuna giriyom dedim bu sorun ortaya çıktı.
Antivirüs sonucu çıktı mı?

Hocam isterseniz emin olmak için ESET ve Bitdefender ile de taratın.

Hocam konuda bayağı adamı karalamaya çalışmış diyorsunuzda adam derdini anlatmis herhangi bir APK dosyasindan virus bulasması zaten normal uzaktan tanidiginiz fotografinin bile sahtemi gercek mi oldugunu tam bilemediğiniz bir kişinin avukatliğini yapmişsiniz sonuçta adam babanizin hayrina krrklemiyor oyunu evet Android dende Bitcoin mining yapıyorlar bu konuyu arastirirsaniz daha fazla bilgi edeniebilirsiniz adam bilgisayarları hackliyorsa telefonuda hackler bunun olmayacağina kimse garanti veremez? + hack yapan elemanlar belki karlarini buyutmek istoyor hem PC'den hem telefondan mining yapıyorlar ama kocaman mining started yazmasıda garip tabii konu sahibinin ESET'ya da benzeri programlarla bir tarama yapmasini oneriyorum tam tarama yapmasi lazım ama eger ileride telefon normaldende fazla kasarsa demek ki sıkıntı var (bu da benim düşüncem)

Cloud.mail.ru'ya girerken reklam giriyor oradan, oltayı yediysen geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…