Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

2014'den beridir Android oyun club da birçok hileli oyun indirdim hiç böyle bir sorun olmadı ki toprak hocamdan zerre beklenmez adam 2009'dan beri bu işi yapıyor neden virüs koysun? Muhtelemen reklam geldi.

Ne kadar korudunuz adamı he, sanki babanızın oğlu. Hem nerden biliyorsunuz belki arkaya keylogger kuruyor, hesap çalıyor...

Arkadaşlar YouTube'da bu soruna biraz baktım ve neredeyse herkes de aynı sorun var. Bir sıkıntı olduğunu söylememişler bende de şu an bir sorun yok. Ama gerçekten virüs var mıdır onu bilemem.

Eğer telefon hızınız ileride yavaşlar ise geçmiş olsun hocam. Muhtemelen virüs girmiştir. Eğer böyle bir durum olursa format atın hard reset olsun. Eğer herşey stabil devam eder ise muhtemelen ciddi bir durum yok.

Hayır Toprak Koç, araştırmanı öneririm

Yıllardır Android Oyun Club Kullanıyorum. Ve Toprak Abi'nin Böyle Birşey Yapmayacağından Adım Gibi eminim.

Hatta, Bitcoin Minning Virüsü Olduysa Arka Planda Çaktırmadan Bulasırdı Bu Virüs.
Kesinlikle YALAN!

Linke yönlendir dediğin zaman önce reklam geliyor, orada geriye bastığın zaman asıl link geliyor.
Ne kadar korudunuz adamı he, sanki babanızın oğlu. Hem nerden biliyorsunuz belki arkaya keylogger kuruyor, hesap çalıyor...
Çalsa, 7 yıldır çalınmamış hesabım kalmazdı. Kaç yıl onun sayesinde bedava Minecraft, GTA San Andreas ve YT Life Simulator oynadım.

Nobelium Hackers denen grup eğer s*lak değillerse oraya büyük bir şekilde "Bitcoin mining started" yazmaz. Arka planda işi gizlice halleder ve ne olduğunu bilemezsiniz. Büyük ihtimalle reklam olan indir butonuna tıkladınız veyahut gerçek indir butonuna tıklayıp bir reklam üzerinden indir butonuna bastınız. Oyunu daha demin cihaz fark ediyor mu emin değilim ama Redmi 10 2022 cihazımda denedim, bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…