Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

Şu sıralar Android oyun club.com resmini kullanan apkoyun.com var.

apkoyun.com ve androidoyun. Club iki ayrı sitedir hocam, ilk site bir grup tarafından yönetilirken (kaynaklar başka yerden alınabilir) 2. site öz hocamız toprak koç'a aittir. Toprak koç androidoyun. Club sitesi dahil 10 senedir bu işi yapıyor, dosya upload ettiği cloud.mail.ru kaspersk taramasını toprak koç'un yapmasına rağmen ek olarak taratarak güvenlik sağlıyor. İndirme kısmında short. URL link sitesinde reklam kısmında hiçbir işlem yapmadan geriye gitmeniz gerekir, reklam kısmının zaten siteyle bir bağlantısı yok diye biliyorum

Androidoyun. Club öyle her site gibi birkaç adminle çalışması site ile alakalı aklınıza gelebilecek her konuyla toprak koç ilgilenir. (ek bilgi; Android için (nadir alıntı konulardandır) CS:GO oynanabilir bir konusunda site içeriğinin %98 kadarının kendisinde olduğunu belirtmiş ve daha sonralarında bu yorumları filtreye koyma kararı almıştır)

Hocam bence kimse babasının hayrına bedava oyun vermez

Hocam bence kimse babasının hayrına bedava oyun vermez.

Daha önce hiç site yönetmediğinizi, oyun cracklemediğinizi, server kiralamadığınızı vs. düşünüyorum. Bu tarz şeyleri bilen birisinin vereceği cevap daha farklı olurdu çünkü ayrıca virüs barındırsaydı şu ana kadar çoktan ifşa edilmişti. Seneler öncesinin dosyaları duruyor, açıp inceleyin.

Hocam çok vakit geçti ama benim hayatım oyun craklemekle geçti bilgisayarda virüs olduğunu düşünüyorum o yüzden öyle yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…