Android Oyun Club'tan virüs bulaştı

İyi o zaman, adam sana burada onu sormuyor. Kaspersky temizlemiş midir, sızıntı olmuş mudur onu soruyor. İyi günler.

Kaspersky temizlediyse temizlemiştir eğer virüslüyse indirdiği şey kalıntılarda bırakmış olabilir.

O kadar cahil değilim doğru yerlere basiyorum her türlü atiyor. Bende crackli oyun kullanıyorum fakat korsan oyunun güvencesi olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.
Tabi güvencesi olmaz ama sen gidip herkesin memnun kaldığı siteye çamur atıyorsun, biz onu söylüyoruz ama sen hala devam ediyorsun.

Fazla dağıttık konuyu.

Tabi güvencesi olmaz ama sen gidip herkesin memnun kaldığı siteye çamur atıyorsun, biz onu söylüyoruz ama sen hala devam ediyorsun.

Fazla dağıttık konuyu.
Benim dediğim şey şu 10 yıllık site olsa bile başka sitelerden aldıysa virüslü olabilir veya kendide atmış olabilir herhangi bir güvenilirliği söz konusu değil.

Temizlediğini düşünüyorum acaba herhangi bir bilgim vs. çalınmış mıdır?

Link adımını geçerken phishing tarzı bir yere attıysa olabilir benim mesela instagramıma erişilmişti Bitcoin paylaşımları yapıldı Twiiterde'de öyle.

Android oyun Club'ı 8 senedir kullanıyorum ve toprak hocamla birçok konuşmam oldu bu site en güvenli APK site virüs girmesine imkan yok başka APK indirmişsinizdir tekrar kontrol edin.

Dediğiniz gibi olsaydı ilk başta indirdiğimde uyarı vermez miydi ilk indirdiğimde çoğu antivirüs ile taradım.

Android oyun Club'ı 8 senedir kullanıyorum ve toprak hocamla birçok konuşmam oldu bu site en güvenli APK site virüs girmesine imkan yok başka APK indirmişsinizdir tekrar kontrol edin.

Arkadaşlarla beraber indirmiştik doğru yerden indirdiğime ve doğru yere tıkladığıma eminim APK oyunlarda hep Android oyun clubtan indiriyorum

İndirirken antivirüs kapalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…