Android Oyun Tavsiyeleri

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Son zamanlarda hangi oyunları oynuyorsunuz? Hangi oyunları önerirsiniz? Şahsen ben genelde simülasyon oyunları oynuyorum. Son zamanlarda World War Heroes, LifeAfter, The Walking Zombie'ye sardım. Bunlar yetmiyor. Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağım, sürükleyici, rekabetçi oyunlar arıyorum. Singleplayer-Multiplayer farketmez.

PPSSPP'i kurup oyunların dibine vurabilirsiniz. Ama her oyun sorunsuz çalışmıyor bunu belirtmem gerekiyor. Bazı oyunların ses glitchleri vesaire oluyor. Denemek gerekiyor kısacası her oyun sıkıntısız calısmıyor yani. Ama telefondaki oyunlara bin basar yani :D Ayrıca PSP'de alıcagınız zevki dokunmatik ekranda alır mısınız onu da bilmiyorum. En iyisi bir PSP al mobil oyunculugun dibine vurursun 🤠

Ben oyun önermeyeceğim kesinlikle uzak durman gereken bir oyun söyleyeceğim empire and puzzles kesinlikle uzak dur.

Life Is Strange ve Life Is Strange: Before Storm(Türkçe yama Android için mevcut.) bakabilirsiniz.
Türkçe yama direkt oyunda mı mevcut?
PPSSPP'i kurup oyunların dibine vurabilirsiniz. Ama her oyun sorunsuz çalışmıyor bunu belirtmem gerekiyor. Bazı oyunların ses glitchleri vesaire oluyor. Denemek gerekiyor kısacası her oyun sıkıntısız calısmıyor yani. Ama telefondaki oyunlara bin basar yani :D Ayrıca PSP'de alıcagınız zevki dokunmatik ekranda alır mısınız onu da bilmiyorum. En iyisi bir PSP al mobil oyunculugun dibine vurursun 🤠
Hocam az önce PPSSPP yükledim. Fakat emuparadise adlı siteye Nintendo dava açmış galiba öyle yorumlar gördüm. Oyunları yükleyeceğim başka bir yer var mı?

Son düzenleme:
Türkçe yama direkt oyunda mı mevcut?

Hocam az önce PPSSPP yükledim. Fakat emuparadise adlı siteye Nintendo dava açmış galiba öyle yorumlar gördüm. Oyunları yükleyeceğim başka bir yer var mı?
LIS: BS için Türkçe yama internette mevcut. Ilk oyun için yama yok maalesef. Ilgili oyunun ismini yazıp sonuna iso ekleyip gereken sonuca ulaşabilirsiniz. God Of War Ghost Of Sparta ve Chains Of Olympus oynayabilirsiniz. Eğer telefonunuz çok iyi ise(Snapdragon 855 ve üzeri) PS2 emülatörü Google Play'da mevcut. Rockstar Games'in GTA, Bully ve Max Payne serisinin bazı oyunları gene Android için mevcut. Onlara da bakabilirsiniz.

Stardew Valley'den çıkamıyorum valla telefonda :D en beğendiğim ve kasmadan rahatlıkla oynadığım oyun budur, cihazım Samsung Galaxy A50.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı