Android Oyun Tavsiyesi

OnurDoğan63_19

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar, merhaba. Tab A7 kullanıyorum, yeni aldım sayılır. 3 GB RAM, ortalama seviyede de işlemcisi var.
Tavsiye edeceğiniz oyunları bekliyorum, ilerlemeli oyunları severim, varsa böyle oyunlar daha iyi olur ama değişik ve güzel oyunlar varsa onları da yazın lütfen.
PUBG, Call of Duty gibi oyunları zaten hepimiz biliyoruz. Farklı öneriler bekliyorum.

Arkadaşlar, merhaba. Tab A7 kullanıyorum, yeni aldım sayılır. 3 GB RAM, ortalama seviyede de işlemcisi var.
Tavsiye edeceğiniz oyunları bekliyorum, ilerlemeli oyunları severim, varsa böyle oyunlar daha iyi olur ama değişik ve güzel oyunlar varsa onları da yazın lütfen.
PUBG, Call of Duty gibi oyunları zaten hepimiz biliyoruz. Farklı öneriler bekliyorum.
Limbo
Dead Cell
Final Fantasy 7
Doom
GTA serisi

Modern combat 5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı